Header

Delia x Grasu XXL – Despablito

5

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

„Fără umor, viața e pustiu’, ca să parafrazăm o sintagmă intrată deja în dicționarul urban, așadar Delia și Grasu XXL au lansat hitul verii, Despablito’, un Despacito’ cu aromă balcanică, al cărui videoclip, dar și ale cărui versuri te fac să râzi în hohote. Obligatoriu de văzut în weekend, mai ales dacă plouă!
Videoclipul noului single al Deliei, în colaborare cu Grasu XXL, are umor cât cuprinde, atât în versuri, cât și în imagine, începând cu titlul melodiei, care seamănă, absolut intenționat, cu celebrul „Despacito’ și încheind cu personajele, un melanj de spirit balcanic și latino. Cameleonică, nonconformistă și cu multe idei, Delia își surprinde din nou fanii cu o imagine complet neașteptată, iar Grasu XXL se lasă furat de poveste și își interpretează rolul atât de bine, încât este, practic de nerecunoscut…

Ținutele și mai ales accesoriile Deliei vin ca o completare a personajului interpretat de ea, într-o poveste în care Grasu XXL împărtășește viziunea și ideile artistei. „Mi-a trimis Delia demo-ul piesei, eu eram spre bazinul de înot, am ascultat piesa în masină și mi s-a părut turbo! Cât am înotat eu pe-acolo la mișto, mă tot gândeam cum să „o dau’ și când am ajuns la studio „am dat-o’ în 10 minute. I-am trimis-o înapoi cu strofă cu tot, iar ea mi-a zis că filmăm sâmbătă. Era joi. Am filmat luni! Na, ea e Delia și e superbă!’, a povestit Grasu XXL.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *