fbpx
Header

Regulament

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Regulamentul de chat poate fi actualizat periodic, asa ca va sfatuim sa respectati regulamentul, instructiunile primite din partea administratorilor/moderatorilor acestui chat.

Pentru o cat mai placuta sedere si o buna functionabilitate a chatului va rugam sa cititi cu atentie regulamentul chat si sa respectati aceste reguli.

Echipa noastra de administratori Radiomoz.ro are dreptul de a schimba regulamentul de chat ori de cate ori considera ca este necesar si isi rezerva dreptul de a mentine buna functionare a chat-ului, chiar daca acest lucru presupune banarea unui utilizator.

I. Regulament Chat

Nu este permis folosirea limbajului trivial, jignirea, hartuirea si insultarea utilizatorilor.
Nu sunt permise: spam-ul, invitatiile pe alte chat-uri si in general reclama de orice fel, atat public cat si privat.
Pe chatul MoozRo nu sunt permise: mesajele care contin date cu caracter personal, numere de telefon, CNP, serii de BI/CI.
Orice afront adus unui membru din staff de catre utilizatori poate fi motiv pentru banare pe o perioada direct proportionala cu gravitatea afrontului.
Nu sunt permise folosirea nick-urilor care contin conotatii sexuale.
Nu sunt permise folosirea nick-urilor care contin injurii, trivialitati, cuvinte vulgare.
Nu sunt permise folosirea nick-urilor care prin continutul lor fac reclama la diverse site-uri sau a altor retele de chat.

II. Regulamentul Administratori/ Moderatori

  1. Utilizatorii pot primi KICK/BAN doar daca incalca regulamentul, membrii din staff sunt obligati sa treaca motivul exact pentru KICK sau BAN.
  2. Inainte de a da kick si/sau ban incearca sa avertizezi respectivul utilizator ca incalca regulamentul.
  3. Este interzisa scoaterea ban-urilor date de alti membri din staff. Daca totusi o faci, esti obligat sa anunti un administrator care a dat ban-ul.
  4. Nu da kick/ban pe motive personale sau pentru discutii particulare (in privat, messenger-facebook, etc).
  5. Nu este permisa acordarea unui utilizator statusul de moderator care nu are acces pe chat, aceasta va duce la suspendarea drepturilor la accesului care il detine.
  6. Orice injuriu adus unui membru staff poate fi suspendat din functie sau interdictie in functie de gravitatea afrontului.

Incalcarea in mod repetat sau a unor abuzuri exagerate a punctelor I, II, se pot lua masuri de suspendarea accesului pe o perioada de timp utilizatorul neputandu-se conecta pe MoozRo.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
1