Istoria MooZ

Despre Radio MooZ

01. Data infiintari

Din anul 2015, de mai bine de cativa ani iti aducem in difuzoare cele mai frumoase piese din ani 80 pana in prezent, radio mooz statie online.

02. De unde Radio MooZ

Ne-am gandit ca daca exista postul de televiziune MoozTV cu multa muzica frumoasa, am cautat sa vedem daca exista si in Romania numele unei statii online „Radio MooZ”, indata ce am vazut ca este liber, am decis sa va aducem si in difuzoarele voastre muzica care o ascultati la tv, sa auziti si la radio hiturile postului dar si alte surprize, emisiuni, dedicatii si mesaje pentru cei dragi voua, si asa ne-am infiintat cu acest nume „Radio MooZ”.

03. Staff MooZ

Alexandru FloRyan fondatorul acestei statii online, de asemenea realizatorul emisiei „Music Mall”.

AndRa manager chatului nostru de pe xat.com/moozro

04. Genuri Muzicale

Hits, Dance, Pop, Rock, Hip-Hop, Trance, Populara, Etno, Drum-Base, DubStep, 60′-90′, Blue, Oriental, Balcanic, EDM, Electronic, House-Clubing, Deep-House, Urban, etc. (De mentionat, gen de muzica nu altceva plagiat.)

05. Echipa

Alexandru Floryan, Vlad Rusu

AndRa

06. Emisii

Music Mall, Club Motion, Morning MooZ, MoozTrance, Piese Pe Alese, Cantec-Joc-Si-Voie-Buna, etc.

Radio MooZ

Despre MooZ

Din anul 2015, de mai bine de cativa ani iti aducem in difuzoare cele mai frumoase piese din ani 80 pana in prezent, radio mooz statie online.

Aceasta pagina va avea si alte modificari cu si despre cine suntem noi, Radio MooZ..

27

amazing light show

54

popular DJs

590

dance floor

18

live performance

DJ-ii

Echipa MooZ

Asculta zi de zi emisile dj-iilor nostri care iti aduc in fiecare saptamana cate un suflu, cate o surpriza muzicala sau informatie buna sau „nebuna”.

Upcoming events and special offers

Get Weekly Newsletters